پاسخنامه آزمون مهر ۹۸ تاسیسات مکانیکی (نظارت)
پاسخنامه آزمون نظارت تاسیسات مکانیکی مهر ۱۳۹۸ با پاسخهای کاملاً تشریحی (تهیه شده توسط مهندس برومندپور) به صورت تایپ شده و در فرمت PDF توسط وبسایت یک مهندس – مرجع آمادگی آزمون نظام مهندسی منتشر میگردد. این پاسخنامه بر اساس دفترچه A212 تهیه شده است.
با توجه به اهمیت مرور و بررسی سوالات آزمونهای گذشته، تهیه این پاسخنامه به داوطلبان شرکت در آزمونهای نظام مهندسی ساختمان توصیه میگردد.
قابل استفاده برای داوطلبان شرکت در آزمون
- نظارت تاسیسات مکانیکی
- طراحی تاسیسات مکانیکی
دیدگاه ها
دیدگاه بگذارید
31 دیدگاهها بر روی "پاسخنامه آزمون مهر ۹۸ تاسیسات مکانیکی (نظارت)"
در پاسخنامه مهر ۹۸ به دلیل حذف ۲ سوال اشاره یی نشده
با سلام و احترام
در کلید منتشر شده از سوی سایت inbr سوالات حذف شده مشخص نشده است. اگر در نتایج آزمون سوالی حذف شده بفرمایید تا مورد بررسی قرار گیرد.
سوالات ۱۰ و ۳۹ حذف شده؟! چرا؟
سوال ۱۰ به دلیل اینکه دارای ابهام است چون در ادامه بند ۱۴-۴-۲-۱ آورده شده که هوای خروجی از آشپزخانه و حمام فاقد توالت مخاطرهآمیز و زیانآور تلقی نمیشود. (لازم به ذکر است در جای دیگر مبحث هوای هود را زیانآور تلقی نموده است)
دلیل حذف سوال ۳۹ در پاسخنامه تشریحی مشخص هست (واحدها اشتباه است)
با سلام در مورد حل سوال ۵۴ اشاره شما به نقشه Md.305.11-6 جلد ششم نشریه ۱۲۸ کاملا درسته اما از طرفی با مراجعه به ۶-۶-۴-۲ قسمت پ-۷ جلد سوم ، در آنجا آمده که حداکثر طول کانالهای قابل انعطاف ۳ متر و حداکثر میزان خمیدگی ۵۰ میل در هر متر طول است که در ۳ متر میشود ۱۵۰ میلیمتر که در تناقض است با نقشه جلد ۶! پس معلوم میشود که طراح سوال خودش هم به نشریه ۱۲۸ تسلط نداشته!! و این سوال هم می بایست حذف میشد!
سلام من پول ریختم حسابتون ولی از پاسخنامه خبری نشد
با سلام و احترام؛
بلافاصله پس از پرداخت به صفحه دانلود هدایت میشوید. همچنین رسید خرید به آدرس ایمیل شما ارسال میشود. لطفاً ایمیل خود را به همراه فولدر spam بررسی فرمایید و در صورتی که موفق به دریافت فایل نشدید از طریق پیشتیبانی اطلاع دهید.
https://support.1engr.ir
پاسخنامه برای طراحی مهر ۹۸ منتشر خواهید کرد؟
بله بزودی در دست بررسی قرار خواهد گرفت
با سلام، لطفا برای سوال های ۳ و ۱۹ مراجع مورد استفاده خود را ذکر کنید
با سلام و احترام؛
با تشکر از حسن توجه شما، مرجع سوال ۳ اصلاح گردید و سوال ۱۹ در دست بررسی مجدد قرار خواهد گرفت. پاسخنامه را مجدداً دانلود نمایید و در صورت بروز هر گونه مشکل از طریق پشتیبانی سایت با ما در تماس باشد.
لطف کنید نسخه جدید را به آدرس من ایمیل کنید، با تشکر
فایل دریافت شد ، با تشکر
سلام در مورد سوال اول چجوری میشود ۳تا وقتی هر ۳۰ متر یکی و یکی هم خروج از ساختمان لطفا بیشتر توضیح دهید
با سلام و احترام؛
از رایزر تا پای دیوار طول لوله ۳۶ متر است و به ازای هر ۳۰ متر یک دیچه باید تعبیه شود که میشود دو دریچه. یک دریچه هم پس از خروج از ساختمان قرار میگیرد.
با سلام ۳۶ متر خب میشه یک دریچه
با سلام و احترام؛
منظور این است که حداکثر فاصله دو دریچه ۳۰ متر باشد.
سلام خسته نباشید من الان پاسخنامه ی آزمون مهر۹۸ تاسیسات مکانیکی نظارت رو خریداری کردم ازکجا دانلود کنم
با سلام و احترام؛
بلافاصله پس از خرید به صفحه دانلود هدایت میشوید همچنین لینک دانلود به آدرس ایمیل شما ارسال میشود. لطفا ایمیل خود را (همراه با پوشه Spam) بررسی فرمایید و در صورتی که لینک را دریافت ننمودهاید از طریق پیشتیبانی اطلاع دهید.
سلام و خسته نباشید
جواب ازمون طراحی مهر ۹۸ حدودا کی قرار میگیره روی سایت؟ اخر دی جواب قرار میدهید؟
آیا جزوه نشریه ۱۲۸ بصورت خلاصه یا خلاصه نکات در سایت موجود دارید؟
متشکر
با سلام و احترام؛
بله تا قبل از پایان دی ماه منتشر خواهد شد.
در حال حاضر در خصوص نشریه ۱۲۸ جزوهای تهیه نشده است.
slam khedmat mohandsin aziz
mikhastm pasokhname soalat trahi sall 98 ro kharidary konm lotfn linksho befrstit.mmnon
با سلام.عرض خسته نباشید.من پاسخ نامه مهر ۹۸ نظارت مکانیک را از سایت شما خریداری کردم جواب سوال ۶۰ در خود قانون نظام مهندسی است یا اصلاحیه؟در پاسخنامه نوشتید اصلاحیه ولی در اصلاحیه نیست!!میشه لینک دانلود قانون نظام مهندسی و اصلاحیه رو قرار بدید؟
با سلام و احترام؛
پاسخ این سوال در اصلاحیه قانون نظام مهندسی قرار دارد. اصل قانون متعلق به سال ۱۳۷۴ است و هر چند سال یکبار الحاقیهای به آن اضافه میشود. این سوال از الحاقیه سال ۱۳۸۸ است نه آخرین الحاقیه
(صفحه ۱۶۵ فایل به آدرس: mrt-ks.ir/doc/file5.pdf)
با سلام ، در مورد سوال ۳۶ چطور به جواب ۶ لایه رسیدید با توجه به اینکه قطر لوله بایستی از عمق ترنچ کم شود؟
با سلام و احترام؛
قطر لوله نباید از عمق کانال کم شود. مطابق مبحث: پر کردن اطراف و روی لوله با لایههای ۱۵ سانتیمتری انجام میشود
سلام مجدد ، عمق کانال در ابتدا ۸۵ سانتیمتر است وقتی لوله ۵ اینچی به قطر تقریبی ۱۲٫۵ سانتیمتر را د ر کف کانال قرار میدهیم عمق روی لوله تا کف تمام شده می شود ۱۲٫۵-۸۵ =۷۲٫۵ و ۷۲٫۵/۱۵=۴٫۸ یا ۵ لایه
با سلام
لوله در وسط کانال حفر شده قرار میگیرد و ارتفاع اولین لایه ۱۵ سانتیمتری از کف کانال (یعنی همان اطراف لوله) محاسبه میشود. بنابراین نیازی به کم کردن قطر لوله از عمق کانال وجود ندارد.
با عرض سلام و خسته نباشید.ممنون که به سولات پاسخ می دهید.به نظر شما برای آزمون تاسیسات اسفند ۹۸ باید تمام جلد های نشریه ۱۲۸ را پرینت کنم و با خودم ببرم سر جلسه ازمون؟
من خرید رو انجام دادم اما واسم لینک دانلود نیومد
با سلام و احترام
فایل پاسخنامه مجددا به آدرس ایمیل شما ارسال گردید.